Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                                                     

                                                                                                                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

Skin Boost&Lift - Een natuurlijke Facelift!

 

De Skin Boost&Lift is het paradepaardje binnen de ďBeauty-lineĒ. Het overtreft veruit alles wat momenteel wereldwijd op de markt is en bevat zoveel bouwstoffen dat het als poeder en niet meer als tabletten wordt geproduceerd; u zou anders zoín 10 tabletten per dag moeten slikken. Het is geschikt voor iedereen die een achterstand in huidonderhoud heeft of behoefte aan een grote verbetering. Het vormt tevens een krachtige ondersteuning bij het herstel van brandwonden ( voor meer informatie en advies,In & Out Beauty Praktijk voor Huidverbetering en Huidverzorging).

Meer collageen in uw huid kan uw contouren verbeteren, vouwen en rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer Elastine zorgt voor een natuurlijke lift, een strakkere huid en voorkomt een dubbele kin. Door het natuurlijke anti aging effect haalt u vele jaren van uw gezicht af.

 

Het is zo krachtig dat het volstaat om jaarlijks een kuur van drie maanden te nemen voor een optimaal resultaat. Daarna kunt u de huid optimaal onderhouden met bijvoorbeeld SkinSupport. De meest optimale combinatie is samen met SkinBalance en SkinProtect.

 

Skollagen

Collageen booster

De SKollagen onderhoud de hoeveelheid collageen in onze huid door maar liefst 5000 mg per dag te supplementeren, rijkelijk voorzien van vitamine C.

De Fish Collagen Peptides zorgen zo, samen met de vitamine C, voor meer collageen in uw lederhuid. Dit collageen zorgt voor de sterkte van de dermis en houdt zo lijnen en contouren strak, kan rimpels verzachten en de totale huid jonger doen ogen. De viscollageenpeptides zijn extreem klein en zodanig waterabsorbeerbaar. Dit optimaliseert de absorptie in de darm.  Gevolg: een snelle collageensynthese.

Vitamine C is een belangrijke anti-oxidant en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Maar nog belangrijker is dat een tekort aan Vit.C de opbouw van nieuw collageen beperkt. Samen met arginine, een aminozuur, worden de fibroblasten in de dermis aangezet tot collageensynthese. Dit is de enige juiste methode om langdurig uw collageen in optimale gezondheid te behouden. De absorptie is extreem goed waardoor 24 uur per dag aan nieuwe collageenvezels gewerkt kan worden voor een jeugdige en gezonde huid. 

 SkinClear speciaal voor acne huid

 

SkinClearģ is samengesteld uit Guggul- en diverse kruidenextracten. Deze ingrediŽnten staan bekend om hun ondersteunende werking bij acnť. Ze hebben een goede invloed op de sebumproductie in de huid. De afscheiding daarvan kan worden beperkt en poriŽn kunnen minder verstopt raken. Door het verminderde risico op oxidatie verlaagt het risico op huidontstekingen.

Binnen enkele weken merkt u verschil: de acnť kan verminderen en in veel gevallen zelfs volledig verdwijnen. Bovendien wordt uw huid ondersteund tegen littekens. Dankzij SkinClearģ is de vorming van acnť ook van binnenuit op een natuurlijke manier te remmen. 

     

                                                                  

 

 

SkinDefence; de beste bescherming voor je huid.  Ondersteuning bij Rosacea & Psoriasis                 

SkinDefence is een uiterst krachtig supplement om langdurige huidontstekingen tot rust te brengen. Het is toegespitst op rosacea en psoriasis. De ontstekingen worden tot rust gebracht door plantenextracten zoals resveratrol, granaatappelextract, cat's claw, curcumine, druivenpitextract en natuurlijke carotenen. Maar dat alleen is niet voldoende

 

Bij psoriasis is er sprake van een ongeremde celvermeerdering van de aangetaste opperhuid. Om dit tot rust te brengen is gebruik gemaakt van vitamine D3, ceramide en groene thee-extract.  De vitamine D3 en het groene thee-extract, rijk aan EGCG's en andere polyfenolen, dragen bij aan een normale celvernieuwing. Bij psoriasis gebeurt dat soms wel 1000x sneller dan normaal. De ceramides zijn bijzondere huidvetten die voor een betere hechting zorgen van die opperhuid waardoor de huid veel beter z'n vochtbalans hersteld. De buitenste laag wordt daarmee hechter en beter gesloten.

Om de huid verder te versterken is MSM toegevoegd. MSM bevat veel organische zwavelverbindingen die vrije radicalen kunnen neutraliseren maar vooral het bindweefsel versterken. De speciale vitamine C-ester is een stimulator van extra collageenaanmaak. Meer collageen helpt de huid strak en jong te houden. Uiteraard heeft vitamine C ook een ontstekingsremmende werking.

Bij alle ontstekingsreacties speelt de leverfunctie een belangrijke rol. Silymarijn is toegevoegd om de leverontgifting te stimuleren. Andere extracten zoals de carotenen, selenium en vitamine E's zijn krachtige anti-oxidanten die de vrije radicaalvorming in de lever tegengaan. Daarmee komt de lever tot rust en kan veel beter z'n functie vervullen. Hierdoor zullen veel functies weer optimaal verlopen wat een positieve uitwerking heeft op de huid.

Om bij Rosacea vernieuwde vaatgroei tegen te gaan is gebruik gemaakt van een bijzonder bessenextract; OptiBerryģ. Dit gepatenteerde extract van 6 verschillende bessen heeft de eigenschap om ongewenste vaatgroei tegen te gaan. Daarnaast vormen deze bessenpolyfenolen een zeer goede bescherming tegen huidveroudering en beschermen ze zeer goed de bloedvaten tegen vaatwandbeschadigingen.

Forskolinextract is gebruikt om het huidherstel zoveel mogelijk te herstellen. De cellen krijgen veel meer energie en zullen de huid weer in optimale conditie brengen zodra de ontstekingen zijn afgenomen.

                                                                                       

                                                                                

 

Skin Protect - Optimale bescherming van binnen en van buiten

Uw huid heeft naast haar orgaanfunctie nog een andere, belangrijke roeping; het beschermen van ons lichaam. Het moet weerstand bieden tegen alles wat van buiten komt. Zo moet de huid van buiten naar binnen water tegenhouden maar ook vuil en bacteriŽn. En het heeft een essentiŽle functie om de UV-stralen van de zon wel binnen te laten maar niet dieper dan de epidermis. Zo kan er wel vitamine D worden geproduceerd maar blijven de dieper liggende lagen verschoond van vroegtijdige veroudering door invloed van dat zelfde zonlicht.

Om nu onze huid te ondersteunen in haar functie is het verstandig om extra anti oxidanten toe te voegen. Hiermee kunnen we de vrije radicalen (agressieve deeltjes) neutraliseren tot een acceptabel niveau. Deze vrije radicalen ontstaan door overdadig zonnen, maar ook door vervuiling, alcohol, roken, uitlaatgassen, medicijnen, chemicaliŽn en andere stoffen die onze cellen kunnen aantasten. SkinProtect kan een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming tegen deze ongewenste stoffen.

Daarnaast ondersteunt SkinProtect ook de effectiviteit van insuline zodat het risico op diabetes wordt verminderd. Ook dit heeft een extra voordeel voor een gezonde huid want diabetes kan de huid en ons lichaam ernstige schade berokkenen. Het helpt de vorming van vetcellen omdat glucose nu effectiever wordt omgezet in energie.

 

                                                                               

 

 

 

 Skin Balance EssentiŽle vetten voor een gezonde huid en bloedsomloop
                                                    

Dit product waarborgt de optimale ademhaling van iedere cel maar ook een andere, vaak over het hoofd geziene functie; het afvoeren van de afvalstoffen. Zo blijft het celmetabolisme in balans en kunnen alle cellen optimaal met elkaar communiceren. Naast het belang voor de huid profiteren ook de hersenen, ogen en bloedvaten optimaal van SkinBalance. meer informatie zie www.laviesage.nl

 

 Reserveren  via Online agenda,  Consult, ontdek je huidtype .

U kunt ook  contact met ons opnemen op 06-24138822 voor een vrijblijvend gesprek en advise.