Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond Life-Style                          

                                                             

                                                           

 

 

De Huid is het grootste orgaan van de mens

De huid beschermt onze organen en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is ons visitekaartje, het bepaalt immers ons uiterlijk. Ook wordt wel eens gezegd dat de huid een spiegel is van onze gezondheid. Waarnemen van de huid levert soms belangrijke informatie op over het al of niet goed functioneren van het lichaam als geheel…

 

Tijdens de huiddiagnose kijken wij naar de specifieke kenmerken van uw huid om daar vervolgens op te anticiperen. Specifieke huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren binnen uw lichaam.

 

Onze huid is een belangrijk orgaan. Hij weegt enkele kilo's en heeft tal van functies. De huid vormt de eerste verdediging tegen invloeden van buiten af

Onze huid; een geniaal deel van ons lichaam met ontelbare functies…


Reinigen, verstevigen en vocht reguleren; belangrijke aspecten die iedereen wel kent. Merendeels benaderen we dit altijd vanaf de buitenkant. Om al onze cellen de juiste voeding te bieden is het ook verstandig om via de voeding de huid te benaderen. Eigenlijk heeft iedere cel in ons lichaam heel veel functies die universeel zijn. Met andere woorden, ook cellen hebben alle organen die we ook kennen in ons totale lichaam. Daarnaast hebben bepaalde cellen specifieke functies die afhankelijk zijn van soort en locatie.

Voor een optimale gezondheid is het van belang voldoende te bewegen voor een goede conditie, gezond te eten voor de opbouw van nieuwe cellen en weefsels en op tijd te rusten voor herstel. Als we het lichaam goed verzorgen zal het ons in de meeste gevallen voorzien van een lang en vitaal leven. Maar wat zijn nu de belangrijkste stoffen die we nodig hebben? Kunnen we dat gewoon in onze voeding terugvinden of bevat ons voedsel te weinig of niet de juiste bouwstoffen? In &Out Beauty biedt u een overzicht van de belangrijkste zaken, op het gebied van aanvullende hoogwaardige voedingssupplementen om het beste (en mooiste) uit uw lijf te halen.
Is daarmee de kous af? Nee hoor, u zult zelf goed voor uw lichaam moeten zorgen, voldoende moeten bewegen, en zorgen voor voldoende nachtrust. En uiteraard gezond moeten eten, voldoende water drinken en uw stress beperken. Maar dat wat u niet zelf kunt, daar zorgt Laviesage voor; uw voeding aanvullen met het beste wat de natuur ons op dit moment te bieden heeft!

De LavieSage “Beauty-line” bevat ingrediënten die beide functies ondersteunen. Er zijn vier producten ontwikkeld die heel erg gericht op de huid werken. Alle drie bevatten ze bouwelementen om specifiek in onze huid het beste resultaat te bereiken. Maar omdat niet iedere huid de zelfde behoeftes heeft is er een onderscheid gemaakt.

 

Naar mate we ouder worden daalt de hoeveelheid ceramide in de huid drastisch. Hierdoor kunnen we te veel vocht verliezen waardoor de huid droog gaat aanvoelen. Om dit verlies tegen te gaan bevat de Boost&Liftplantaardige ceramide. Deze ceramide, een vet, kan zo de kwaliteit van de epidermis verbeteren waardoor ook de onderliggende lagen hiervan profiteren. Ze worden gewoon beter beschermd en kunnen zo goed hun water vasthouden. www.laviesage.nl

 

 

Reserveren  via Online agenda,  Consult, ontdek je huidtype .

 

 

Een gezond lijf en een gezonde huid